неделя, 31 октомври 2010 г.

Costume of the day / Tan, Black&White

Тренчкот Rody Radichkov, пуловер Motivi,като шал, т-шърт и пуловер Black Comme des Garcons, тънък кожен колан Zara, панталон с басти Rody Radichkov, ботуши Miu Miu.
Фаворитните ми очила от известно време (сигурно сте забелязали:))) Linda Farrow*Peter Pilotto
Сега стоят по- категорично като котешки:)))
Разглеждам телесния цвят и всичките му нюанси като Tabula Rasa (Чиста дъска), и го използвам като нещо, върху което да рисувам с други цветове. Черно-белия контраст и графичност е надписа ми за деня:)))

Thank you everyone for visiting and comments!!!

събота, 30 октомври 2010 г.

Halloween / Culture beat Sofia / People

Към първоначалната идея от сутринта бе добавен топ Ann Demeulemeester и часовник Fossil
welcome drink в епроведка:))
Вероника Вапирова - малко след финалния щрих на грима, дело на Стилияна Узунова
Даниела Вапирова - миг, преди изцяло завършената визия... Tribal:)) Но деликатно!!!
Да изпиеш...спринцовката:))) Изцяло издържано в концепцията!!! Вероника Вапирова...
Даниела Вапирова и последната капка...:)))

Thank you everyone for visiting and comments!!!

Halloween / Culture beat Sofia

Малко преди да започне "активната" част от Halloween парти-то се разходих в Culture Beat, за да"запечатам"декорацията и цялостната атмосфера, идваща от детайлите...!!!
Take care, guys!!!

Costume of the day / Halloween

Най - сладкият момент преди парти е подготовката : проба, следваща идея, хубава музика, аксесоари, усещане за хаос...Още по-хубаво е когато има посока - зададен dresscode и широк избор на интерпретации... Това е една от идеите ми за тази вечер...Но до тогава...Ще видим...

Дреха от солирана коприна колекция "3" Rody Radichkov" - мултифункционално обличане, кожен колан Gas, Dream catcher drop обица Topshop, Limda Farrow*Peter Pilotto очила.

Take care, gyus!!!

Събота сутрин / Из "Котешки дневници"

Така започна weekend - a...На котешкото семейство!

петък, 29 октомври 2010 г.

Шоколад

Фотограф Момчил Христов
Стил Роди
Коса Ивайло Душкин
Грим Светлана Арсова
Модел Мария, Visages

Дрехите са от колекция "3" под моя лейбъл Rody Radichkov
болеро и рокля с висока талия (двата артикула са налични и се продават).
При интерес...свържете се с мен за повече информация!

Thank you everyone for visiting and comments!!!

Totally changed

ПРЕДИ/BEFORE
СЛЕД/ AFTER

...
Фризьор Руско Русев [' Neuhau Salon ]
Take care. guys!

сряда, 27 октомври 2010 г.

Sam Edelman's Lorissa

Думите са...три... Харесвам тези обувки!!!
Отново в продажба след дълго отсъствие...
тук

Калинки/Две сестри - светици като малки

Представям на вашето внимание картина, нарисувана от моя приятел Ясен Згуровски. За мое най - голямо удоволствие ми е личен подарък от самия автор, което ме прави много щастлива, защото следя неговия талант, едва ли не от "зародиша" му и ми е радостно, че се развива, прави самостоятелни изложби и участва в международни такива и вече имам тези "Две сестри - светици като малки" в моя дом.
http://yasenzgurovski.blogspot.com/
Кадрите са от  откриването на последната му самостоятелна изложба "Нови госпъли на удоволствието" от 17 юни в the Fridge, София
аз съм с рокля Acne, колие ципове Rody Radichkov, очила Kookai vintage 1997

Инсталацията с огледалото... не случайно е кръг -символ на съвършенство, безкрайност... Заставайки пред него човек се докосва до божественото като "копира"неговия образ, според  автора. На фона зад него са облаците и два гълъба (които за съжаление не се виждат много добре на снимката) Самото огледало дава образ на човека, застанал пред него и Божиите Ръце!!!  Естествено със запазения стил на колажиране, наивизъм и цвят - Ясен Згуровски!!!
На снимката пред огледалото с Даниела Вапирова...

снимка след "откриването". Парти, модно ревю на студенти мода от Художествената Академия, организирано от Beefeater и посветено на стила на 80-те. Гост на събитието бе Pam Hogg!!! с уникалната си жълта коса и червено червило:)))

Thank you everyone for visiting and comments!!!

понеделник, 25 октомври 2010 г.

Стъклен дом/Glass-home making

Алекс топ Alexander Mcqueen, часовник S.T.A.M.P.S., гривна H&M
+ Клин Ostwald Helgason at Asos
Това високо кокче ми беше мнооого важно! Мерси, Любо:))

Това е последния костюм, който ми е важен за сериала " Стъклен дом" епизод 6... От тук нататък щафетата пое друг екип...Успех Оги, Джина, Сончето и Сиси!!!
Take care guys!!!

Cross ring

При решение да си взема пръстен за два пръста - ще бъде този - с категорично послание, два варианта на метала сребърно и златно и с атрактивна цена от Asos

неделя, 24 октомври 2010 г.

Christopher Kane*Topshop dress last year

Една снимка от миналата година, на роклята, с която бях днес. Беше супер актуална в края на 2009 г., като част от колекцията на  Christopher Kane за Topshop, след супер успешните му щампи със" зейнали" маймуни...улиците на световните модни столици  бяха като джунгла. Този сезон дизайнерът е доста "умиротворен" и след щампите с бомби , през залези с облаци се стигна до Градината. Любимата ми рокля - ти-шърт е с хиперболизирани орхидеи...
На снимката съм с колие - ципове и сако с щраусови пера от колекцията ми "3", част от която виждате в дясната част на блога, винаги, когато попаднете на него:)))
Christopher Kane
В България от Farenah concept тук, или на "Съборна"1А, София
или
mytheresa.com
т-шърт luisaviaroma.com
thank you everyone for visiting!!!

Costume of the day / The warrior

Това е една от най-комфортните комбинации от дрехи, които нося често. Образът на "The warrior", когато излизам на вън много ми приляга напоследък... Което си има причини на ниво подсъзнание, предполагам!

слънчеви очила Linda Farrow*Peter Pilloto, кожена яка с косъм Conwell, колие - ципове - конуси Rody Radichkov, рокля Christopher Kane*Topshop, пуловер Black Comme des Garsons, яке с кожени сегменти Rody Radichkov, чанта - дървен клипс Mango, мат клин Topshop, сребърен пръстен Oxette, обувки Atacoma Acne.
Take care, guys!!!

събота, 23 октомври 2010 г.

Adi's Cook and Book

Да не мога да разбера защо всички се крият зад книгата,нейните корици и хартиени страници като единстеният ценен източник на знание, информация и приказност...Някак неестествено ми прозвуча интродукцията на човека, който ме посрещна - в едната стая е книжарница, а другата е нашата лична библиотека... Според мен всички тези книги си стояха като красива декорация, а тези от личните ни библиотеки са поне разгръщани, ако говорим за автентичност.. .Може пак да съм се загубила някъде в превода...Кафе и книга е правилната формула, но не по линия на знанието, а ако работи маркетингово. Максимизиране на пространството, съвременна концепция за 2 в 1, най - малко!!!
Да имам повод да зърна един любим асансьор - това е асансьора за храна от градската легенда  от края на 90-те - ресторантът " Отвъд алеята зад шкафа" в София...Автентично, практично и работещо!
Да се почувствам като в showroom на Ikea, а да трябва да се чувствам като "у дома", което е концепцията на собствениците...Не че не харесвам Ikea...
Да имам, но нямах същото усещане, както преди доста време, когато посетих същата тоалетна... Тогава тя бе с различен "дух" - странна дума за такова място, но е точна, защото имаше усещане за наистина нещо интимно, сякаш влизаш в нечий будоар... Сега е като в showroom на Ikea! Не искам да си представя какво ще се случи, когато въпросната верига отвори първия си магазин в София...Желанието за унифициране, при такъв свободен избор ме изумява...
Това решение адмирирам!!! Свободно "падащи" от тавана книги...Има някаква мисъл извън "матрицата". ..
Днес реших да пия кафе на различно място и с това да дойдат и непредсказуемите емоции на учудването, което е едно от началата на това да си задаваш въпроси, следователно да мислиш!!! Обичам новите неща, адмирирам опитите, най - малкото, защото знам какво коства това в България, и колко трудно "мечтите стават реалност". Така попаднах на местоположението на култовия ресторант "Отвъд алеята зад шкафа"- уникална градина и красива къща, където сега се помещава Adi's Cook and Book - кафе - книжарница с малко хапване, защо не  и питие за по- късните часове?
Попаднах в декор...и някак "играх"роля,  пих кафе...но тъй като не мога добре да "играя",затова не ми се получи като "у дома", не успях да се приобщя и сега си позволявам да изрека това на глас!
Дано ви провокирам да отидете (само с приятелки) и да"изиграете"вашата си роля! На вас може и да ви се получи... Аз след това си задавах много въпроси!!!
ул. Будапеща 31, София тук

Thank you everyone for visiting and comments!!!