понеделник, 14 януари 2013 г.

Costume of the day / Тютюн


Парката
Властва от няколко сезона. Служи на кежуъл стила със своята недвусмислена практичност. Дали заради усещането за силата на униформата тази дреха в милитъри зелено, силно пристегната в талията, с качулка и много джобове ще е връхната дреха за всеки ден или за някоя вечерна феерична рокля. И всяка есен ще е новото начало за нея... в моя Гардероб, независимо от цифрите в годината :)

Моята е специална, не е във войнишко зелено, а в мистичния цвят на тютюна, селектирана от една специална жена с много усет и вкус за непреходните неща и тези с история!
Благодаря, Мария!
Преди около две години се отказах от повечето си бижута - преди обичах големи, "говорящи" пръстени, гривни и мъжки часовници! Сега откривам почти забравени съкровища, като тази гривна на David Yurman, които от време на време ще са мои бъдещи спътници :)
Очила Maison Martin Margiela, кожено яке ала Rick Owens, парка от Ecru Shop, топ Limo Rick Owens, пуловер Black Comme des Garcons, колие Milko Boyarov*Knapp, чанта - плик FAA H&M джинси Ring, обувки Lita Jeffrey Campbell
                                          Благодаря, че се отбихте!
                                          Thank you everyone for visiting!

Няма коментари:

Публикуване на коментар