петък, 8 юли 2011 г.

К.Е.В.А. От сутрин до вечер

Набор от снимки и мисли за това колко е хубаво да се дава ново начало на добрите стари традиции, за вътрешните дворове в центъра на София и каква приятна атмосфера може да бъде създадена с бяла боя, цветни акценти и добра компания! В Клуба за естетическо възпитание на артиста общата глъчка е доминираща, известни лица от екрана, редактори на списания, стилисти и артисти се забавляват шумно на съседната маса!
Дали заради носталгията по доброто старо време или силата на обновлението К.Е.В.А се радва на завидна посещаемост за кафе, хапване или коктейл от сутрин до вечер!
Висящите цветя са декорация през деня и лампички щом настъпи вечерта. Харесват ми и затова прощавам липсата на естествена зеленина!
И двора и вътрешното пространство са районирани - високи и ниски маси.
Високите маси вътре са отредени за непушачите.
От тук е и пътя към втория етаж, където е позиционирана малка зала с виенски столове, подредени за публиката, малка сцена и пиано за  моно спектакли, четения и други интересни събития в програмата на К.Е.В.А.
Менюто е кратко и ясно. Ценово повече от budget friendly!
Доближава се до идеята на това в Скара Бар-а и Тавите, но ако трябва да сравнявам качеството, готвачите от К.Е.В.А ще трябва да положат повече старание, поне според мен! Скарата определено най-хвалената част от менюто, не отговори на очакванията ми.  Хареса ми политиката към винената листа, подбора на вина и разумната надценка!
Задушените картофки със сметана маслини и копър бяха доста приятни, затова изчезването им от чинията им беше съвсем естествен процес:) Бих се радвала като виден "супояд" да прибавят супа на деня!
Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

1 коментар: