събота, 24 август 2013 г.

Моята рубрика във вестника на Mall of Sofia

Фотограф Момчил Христов
Коса Ангел за салон Gossip Hair&Nails
Грим Ализа Барух за Inglot

Обичам да наблюдавам хората. Тези, с които се разминавам на улицата и тези, които срещам на любимите ми места в града. Така открих Вероника Благоева Unrestinginsolence
Направи ми впечатление ясно изразения и личен стил за крехката и възраст, в съчетание с нахаканото и самоуверено поведение.
За мен беше истинско удоволствие да намеря златната среда между важните за мен стилови акценти и нейния поглед към модата.
Голите рамене
Едва ли има по-красива дреха от тази, която разкрива изящно оформените рамене. Те могат да бъдат едновременно съблазнителни и уязвими. Могат да обръщат глави след себе си, както и желание да бъдат прегръщани. Вашето единствено задължение е да ги държите изправени.
Сандалите – елегантни, комфортни и леки, те кръстосват каишки като мрежа около ходилата и глезените, за най-желаните летни дестинации.
Солирана дълга пола, облечена като рокля без презрамки Sisley
Тънък кожен колан Musette
Сребърни обици d’Orne
Сандали ck Calvin Klein от магазин Miss sixty/Energie/CK Jeans
Чанта с метален обков и дълга презрамка верига Parfois
Кожена гривна с циркони d’Orne
Очила – маска, като диадема Prada от Opticlasa
Клъч с пластмасов клипс Miss Sixty от магазин Miss sixty/Energie/CK Jeans
¾ пола с peplum елемент Orsay

Часовник d’Orne
Целите бански
Безкрайно елегантни, това лято целите бански нямат за цел да събират тен на плажа, а само погледи. Особено ако вечер добавим към тях пола-молив с peplum детайл на талията и обувки на висок ток, които са по-високи от всякога.
Обувките на ток в последните години са обект на креативност и често засенчват дрехите. С едни ултимативни обувки можем да съживим всяка дреха. Ако маниерите правят жената, то обувките определено правят тоалета и.

Цял бански с щампа Killah от магазин Miss sixty/Energie/CK Jeans
Скулптирани обувки United Nude от магазин Miss sixty/Energie/CK Jeans


Основно в бяло – чистата енергия, която излъчва един total look в бяло, е непостижима с друг цвят. Истинското му преимущество е, че освен за романтична визия този цвят е много подходящ  и за остри геометрични кройки и скулптурирани силуети. Една прекрасна основа за култувия за сезона „бомбър” с флорален десен или категоричен аксесоар като очила с кръгла рогова рамка или еклектични обувки на ток!
Бюстие Miss Sixty от магазин Miss sixty/Energie/CK Jeans
Пола пълен клош Sisley
Яке „бомбър”с флорален десен Playlife
Обувки Miss Sixty от магазин Miss sixty/Energie/CK Jeans
Чанта satchel Musette
Слънчеви очила Emporio Armani от Opticlasa
Време за цвят – ярките цветове имат нужда от слънчевите лъчи, за да греят още по-силно. Техният сезон започна, като това лято ще е особено наситено откъм цвят : оранжево, фуксия, лилаво, жълто...Новият начин, по който можете да ги носите, е, като ги смесвате един с друг за максимално енергизиращ ефект.
Гащеризонът е доказано една от най-удобните дрехи. С него решаваме тоалета с един замах, без да се налага комбинация от горна и долна част и със сигурност е по – функционален от роклята! Леката материя и лежерната кройка за лятото са плюс.
Гащеризон Sisley
Сако с шал яка Mango
Чанта с дълга презрамка Mango
Очила с котешка рамка Dior от Opticlasa
Пластмасова гривна d’Orne
Обувки на платформа с неонов широк ластик United Nude от магазин Miss sixty/Energie/CK Jeans
Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

Няма коментари:

Публикуване на коментар