събота, 14 декември 2013 г.

Mall of Sofia / Styling trip with me

Фотограф Момчил Христов
Коса Ангел за Gossip Hair&Nails
Грим Симона Камарлийска за Beauty Zone

Евелина Димова не обича да говори за себе си. Но всеки жест, мимика и поглед говорят за нея. Обрано, красиво и много интелигентно момиче, което явно знае правилната посока за себе си. Учи психология, обожава езиците и владее един от най - впечатляващите за мен–японският. Обича чай, котката си и дългите, непретенциозни пътувания.
Опитах се да съм вярна на естетиката, която изповядва и страстта и към концептуалните белгийски и японски дизайнери, но си позволих да я въведа и в нова цветна, ала гарсон роля, както и в различни посоки на добрия начин на живот, които да предаде нататък.
Карето
Не може да не сте го видели вече. Всички разновидности на тартана са на модната сцена винаги, когато климатичните условия се влошат. Може би някои от вас трудно ще преглътнат препратките към плисираните поли от соцвремето, други ще се втурнат към карето като следваща задължителна придобивка. Смесване на класически десени като каре, леопард и десен вълчи зъб, рибя кост и пeпит - един от начините да разбием традиционното усещане, което тези вълнени платове навяват.
Новият прочит на тези класически десени -  с малко цвят в аксесоарите – обувките или бижутата.

Шапката с име Borsalino
Когато името на марката стане нарицателно за дадена вещ, можем да кажем, че тя е достигнала статут на вечна класика. През годините мъже като Робърт Редфорд, Франк Синатра и Уинстън Чърчил са носили класическа шапка в стил федора на марката Borsalino. Но това е твърде дълго описание за един токлова отличителен знак, в какъвто се превръща този аксесоар през годините. Днес го носят новото поколение хора с характер, музиканти и артисти. Дамите, кото обичат да играят с личния си стил, отдавна са намерили място за борсалино в своя гардероб. Купувайки един такъв аксесоар, у вас попада парченце история, започнала чак през 1857 г. в Пиемонт, Италия.

Тъмносиньо
В този цвят има много благородство. Особено в комбинация с хубав памук, вълна или кашмир. Вечна инвестиция е филцовата шапка в тъмносин цвят, която е добра алтернатива на класичеслото черно.

Панталонът
Той е безпорно елегантен, с дължина, която подчертава красивия глезен. Наличието на ръб стои по-елегантно и оптически стеснява крака. Материята в повечето случаи води до голяма роля в силуета. Меките материи заемат формата на тялото, а твърдите могат в някои случаи да са по-ласкателни за фигурата. Нов прочит на класическия десен тартан с активни цветове в аксесоарите!
Нищо излишно
Истинското определение за лукс днес е нищо излишно. Този минимализъм е балсам за претоварените ни сетива и носи хармония с чистите линии, простотата на формите, класическите десени и цветове и невероятните на допир материи.

В черно от глава до пети
Няма нищо по-лаконично от избора на черен цвят за облеклото ни, а изцяло в черно всяка жена изглежда мистично и поетично. В черното няма нищо скучно, то съдържа всичко. Ние не мислим дрехите си в бяла стая, а в свят, където цветовете тържествуват. Облечени в черно мислим повече за материи, пропорции и сулует. И точно там е изтънчеността на стила.


Бонбонът Jeff de Bruges
Изисканият бонбон е удоволствие на малки глътки. Пияни вишни бихме могли да купим отвсякъде, но харесваме Jeff de Bruges, защото е въпрос на чест да вземем най-доброто. Шоколадът е белгийски и в него задължително има малко алкохол. Рецептата е класическа френска, според която вишната преседява няколко дни в ликьор и костилката остава вътре, за са подсилва аромата.
Парфюмът
В ароматите винаги има смисъл. От едни се раждат спомени, други успокояват, трети възбуждат, а има такива, които просто отварят апетита ни. За дома, за подарък или за самите нас, препоръчваме израелския бранд “Zielinski & Rozen” perfimerie – съдържа естествени съставки и има минималистичен дизайн. Гамата предлага аромати под формата на свещ, стъклен дифузер или парфюми в шишета от рафтовете на стара аптека. Всеки може да създаде своя индивидуален, уникален аромат. Нужна е само малко страст и въображение.

Ароматна свещ в чаша - манго и нар, ароматна свещ в чаша - ванилия и нероли,
стъклен дифузер с пръчици - портокал и канела, ароматизатор за гардероб - амбър, пачули, сандалово дърво, парфюми - Lavender & Vetiver и Rose & Musk. Всичко “Zielinski & Rozen” perfumerie

Боти от дантела с отвор на пръстите H&M, велурени обувки с вградена платформа и brogues със заострени върхове от Musette
Благодаря, че се отбихте! Thank you everyone for visiting!

Няма коментари:

Публикуване на коментар