събота, 25 октомври 2014 г.

Октомври

Така започна този зареден с енергия и движение месец... Проби за ревю на мултибранд магазин за концептуална мода Plus Zero Concept. Подбор, подредба, хореография - всичко динамично и в естетиката, която изповядвам! Беше истинско удоволствие от поканата и доверието на Тери,  през подготовката, работата с целия екип, моделите и близкия контакт с марките до предизвикателството да ги обединя хомогенно и в една посока ;)
Зад кулисите...последни разяснения и прекрасните модели на IF Model Agency на стартови позиции в Marni и By Malene Birger
Секунди преди началото.
На финала ;) BARBARA I GONGINI
И след това заслужена почивка...Един дизайн хотел и прекрасно циганско лято е по-добра база да изчистя "шлаката" на умората. Бях го планирала отдавна - щастлива съм, че бях ТАМ!
Закуска под Tom Dixon ;)
Басейнът
Плажът
Кафенето и къщата на дървото в едно.
Без "селфи" - не е пътуване :)
Заедно
Вечер - уютът на "перцепцията" според Сандър ;)
Обратно в София. Моята работа в Detailor Sofia. Щастлива съм, че успях да добавя Design Letters, My name is Simone, by Nord, Blood Concept, KuboraumPepe HeykoopDroog design в портфолиото на Detailor.
Работата продължава...и това наистина ми харесва. Ще се радвам резултатите, новостите, трендовете в продуктовия дизайн  и посоките на по-добър живот да са ви интересни. И никак няма да се разсърдя, ако видя продукт от селекцията на Detailor Sofia във вашия интериор или на вас самите ;)
Благодаря, че се отбихте! Thank you everyone for visiting!

Няма коментари:

Публикуване на коментар