неделя, 21 ноември 2010 г.

Contemplating

Харесвам щампите на Holly Fulton!
 Харесвам и когато имам достъп до млади дизайнери, които правят лимитирани серии дрехи за масови марки.
Най - пресният пример за сътрудничество между дизайн и масовост е фурора на Lanvin за H&M. Понякога се изморявам от масовите потребителски психози около стартирането на подобни проекти  и се успокоявам, че други подават ръка на по-малко известни, но много различни и интересни дизайнери като Holly Fulton, Ostwald Helgalson ( Asos), Meadham Kirchhoff, Ashish, Marios, KTZ (Topshop). On line достъпът за пазаруване на разумни цени и доставки на тези находки не е за пренебрегване!!!
Holly Fulton Риза за Asos тук

Thank you everyone for visiting and comments!!!

2 коментара:

  1. Днес минах покрай една от витрините на H&M, където вече бяха изложили дрехите от колекцията с Lanvin, за да зарибяват хората за вторник. Откровено, както и преди, беше разочарование. Освен очилата и тениските, останало не си заслужава да се коментира. Хубави кройки и цветове, но евтино изпълнени. Обувките са откровено най-зле направени. По този повод напълно се съгласявам с теб, че такъв тип колаборации с нови, свежи и млади имена са далеч по-успешни и интересни от страна на дрехите.

    ОтговорИзтриване
  2. колаборациите на топшоп са ми любими (особено тази с meadham kirchhoff беше to die for, ммм!), винаги са право в десятката. за тези на asos за пръв път чувам, тъй като не съм голям почитател на сайта, но ще ги разгледам, защото блузата е наистина интересна. с две ръце и два крака "за" младите и иновативни дизайнери; и с две ръце и два крака против комерсиални истории като lanvin за h&m (освен очилата и лилавите оксфордки- ммм!)!

    ОтговорИзтриване