четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Духът от бутилката

Символът на бутилката винаги се свързва с  някакво послание,обвито в загадъчност и мистика! Писма пътуват в бутилка, хвърлени в морето, духове излизат, за да изпълняват желания...
Цялата тази компилация от идеи най-мощно и смислено акумулира творческа енергия от една всеизвестна бутилка на шведската марка Absolut. Тази зима формата и е посветена на модата, а енергията се насочва в търсенето на най-креативния фен на модата с конкурса Fashionista Wanted!
Отворен до 30 ноември той ще излъчи двама победители до 5 декември!
Условията Тук...Една супер приятна предварителна селекция на дрехи,аксесоари, модели,фонове и ефекти, които всеки може да наслои, за получаване на неговата си модна компилация за зимата. С този резултат + фотография с личен стайлинг се изпращат на fashionista@socialme.org. 

След това чакаш 4-те гласа на журито да се обединят в едно окуражаващо ДА и попадаш на истинска фотосесия като главно действащо лице, под вещото ръководство на Николай Пачев:)
Сбъдването на това ти желание ще е в избора на известният стилист и дизайнер заедно с  модните блогъри Ивелина от FriChic, Иво от One 2 Ten blog и Васил от Fifthyplace.
Аз сглобих 3 сета Casual и Night Out за сцената на Absolut и ми се стори доста забавно:)
Игровата ситуация, в която конкурсът е поставен е стимулираща...дори за такива като мен, които няма да участват в този супер приятна инициатива:)
P.S. Адмирирам избора на маркетинг екипа на шведския бранд в България да покани и да даде Глас на модните блогогъри! Крайно време беше обособеното общество да роди и някаква работеща субкултура и на нашите географски ширини:)

Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

Няма коментари:

Публикуване на коментар