вторник, 10 април 2012 г.

Една добра закуска всеки ден!

Клише е, че ние сме това, което ядем и пием, това което четем, слушаме, обличаме, събличаме, но като всяко клише е вярно!
Това, което слагаме на лицето си сутрин като се събудим под формата на крем, заедно с кафето и закуската и това, което идва след почистването и измиването на лицето и тялото вечер - пак сме Ние! Знам го, защото се е превърнало в повече от ритуал! Вярата, че така се подготвям подобаващо за предизвикателствата на ежедневието  или "измивам" негативите от деня и се подготвям за блаженството на нощта, носи и отговорността за това към какви съпътстващи продукти посягам, особено в този тотално конкурентен козметичен свят!
Моят избор
Скраб 7 day scrub cream за лице Clinique - един - два пъти седмично измивам лицето си с този доста"нежен" за скраб продукт, коректор repairwear laser focus Clinique против бръчки и негативите от UV лъчите ползвам заедно с хидратанта на Clinique superdefence SPF25 - водата е супер важна както за лятото, така и за студените зимни месеци ( потвърдено от специалистите сравнително отскоро!)! Този anti-age протектор е супер лек като текстура и не задълбочава проблемите на омазняване и изпотяване на Т - зоната дори в затворени и топли пространства! Перфектен за преходните сезони, когато сме и вътре и вън:)
Много приятно изненадана съм и от Genifique на Lancome серум и крем, които се миксират и нанасят заедно за активиране на Младостта, доколкото това е възможно с кремчета и помадки! На скоро в един от големите козметични магазини една от консултантките беше така добра да ми направи"комплимент", който гласеше в общи линии, че завидно младата ми кожа спрямо възрастта ми се дължала на "скъпата" козметика, която съм използвала през годините:) Не и се разсърдих - това и е работата! В друго време и на друго място щях да и обясня, че какво съм яла, колко съм спала и как съм живяла е мъничко по-важно от козметиката, която и се налага да продава!
Вечният продукт за устни през всички сезони, винаги в чантата ми - Carmex - класически или с вкус на ягода или череша - Горещо ви го препоръчвам! Вече се продава и в България!
И много важната нощна грижа - extreme night care ANNAYAKE - едно малко вълшебство!

Един съвет - винаги изисквайте мостри за проба преди закупуването на какъвто и да е продукт! Не, че това е лесно по нашите козметични магазини, но Настоявайте, защото това си е вашата кожа все пак:)
Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!


2 коментара:

  1. Наистина ли Carmex вече се продава и в България? В кои магазини?

    ОтговорИзтриване
  2. Да. Едното място е фризьорски салон Чиликови на входа на Южния парк - бул. Витоша 192 и доколкото знам и в магазин Fred Perry на ул " Христо Белчев" в близост до бул "Патриарх Евтимий" в София:)

    ОтговорИзтриване