събота, 21 април 2012 г.

Шоурумът през пролетта

Винаги ми е много приятно да се отзовавам на покана за посещение в шоурама на H&M. Усещането е за простор и лекота, нетипично за местата, които обикновено свързваме с работа.
Да надникна в аванс какво предстои и да го споделя с вас както ви обещах преди време Тук,  да докосна материите и разгледам в детайл новите модели  набелязвайки  във фотоалбум своите фаворити. Обстановката винаги е много приветлива от отварянето на входната врата до " Чао! Благодаря! До скоро!"
Динамично и работещо!
Благодаря, Яна!
Якичка - колие.
Харесах чистотата на прозрачния плексиглас, металната, леко "индъстриъл" сглобка и избраната форма.
Този тип бижута с по-масивни камъни в различен цвят се оказват новия must - have  дори за дрехи от груб памук, деним или такива с категорично спортно послание. Неизменна част от допустимата еклектика - вталена деним риза и пола с висока талия от дантела:)
Балансът на неутрала на екрюто и пастелните нюанси на сладоледено пистачо, мента и карамел.
Очила Fashion Against Aids от 26 април в магазина на H&M
и любимата ми дреха от предишното ми посещение в шоурума на марката. Благодарение на Яна Караманчева  ще я виждате често в рубриката "Costume of the day" - не успях да устоя на цвета - опушено стъкло, мултифункционалност  и  класическата кройка - икона на бунта:)
Елегантността на тази пола топ молив, практичността на двата странични джоба и "намигването" на  принта- мултиплицирани папагалчета:)
Колие от фасетъчен плексиглас и начинът, по който пречупва светлината...
Дуо - гривна и колие
Френски шик за разходки с колело или за коктейл на плажа:)
Неопренови чанти в неонови цветове.
Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

1 коментар: