понеделник, 23 април 2012 г.

Style guide Vol 4 Из "Бебешки дневници"

Един от най-любимите ми моменти през дългия ми ден е този, в който трябва да облека малкия мъж. Старая се да избирам освен комфортни дрехи от естествени материи, съчетанията, които правя да са с цялото ми уважение към изграждащата се всеки ден личност. Никога не съм смятала, че малките не разбират от тези работи. Иван Александър ми доказва всеки ден, че е доста наясно с нещата!
Градски тип
Риза - боди и памучни чорапи в тон Gap, деним яке Gap, джинси Benetton, количка PLAYSAM
Фон на всички снимки плетено одеало Mothercare - една от най-умните покупки, които ни съпътства от раждането!
Бащата в къщата съвсем искрено завижда за джинсовото яке, за което винаги си е мечтал, когато е бил момче:)
Някой кара колело...в Бретон
Ти-шърт -бретон райе H&M, джинси reguler fit Benetton, сламена борсалино шапка H&M и жирафката Sophie от Vulli
Жирафката Sophie е родена на 25 май през далечната 1961 година. Освен вече любима на моето момче тя е и "умна". С нея малкия човек може да прави минимум 14 упражнения за ръцете и е перфектна за новите зъби на Иван Александър, както и  за всички други, които очакваме да се появят. Изработена от натурална гума и оцветена с бои, които се използват в хранителната промишленост. Грациозното и вратле е удобно за хващане от малките ръце на човека:) Тайната за изработката на Sophie ревностно се пази от компанията Vulli , базирана в Rumilly, Haute-Savoie, France.
Пейзан
Риза-боди Gap, панталон с тиранти H&M, кожени обувки Zara, сламена шапка борсалино H&M, ароматизирана кукла, именувана от семейството с Римби - младши от BAPA shop.
Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

1 коментар: