понеделник, 22 октомври 2012 г.

Costume of the day / Monday mood

С освежен цвят и форма на косата, посрещам новата седмица:)

Очила и жилетка Maison Martin Margiela, колиета Marni*H&M, топ и бяла увиваща се дреха Ann Demeulemeester, чанта - плик H&M, клин Topshop, обувки Atacoma Acne

Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

3 коментара:

  1. Извинявам се предварително ако прозвучи като обида, но тъй като следя много блогове, не мога да не отбележа, че този е единствения, в който едни и същи аксесоари присъстват всеки път в аутфита на авторката на блога. Всеки път !!! Не е грозно в никакъв случай разбира се, но ако държи на редовните си последователи, то би заложила на разнообразие, тъй като тези, които следят блогове, ги следят с цел разнообразие и вдъхновение за собствения си аутфит. Аксесоарите са много хубави, но просто вече е малко прекалено.

    ОтговорИзтриване
  2. :)
    Явно не изповядваме една и съща логика за личен стил. Не ангажирам никой с него, а само го споделям. Всичко друго е въпрос на избор на посетителите на този блог! Има решение...не посещавайте този блог, вие не сте неговия адресант, има толкова други, от които вече се вдъхновявате:) Хубаво е да се знае, че има и други причини блоговете да бъдат следени и това не е само fast food-a в модата! Благодаря, че досега сте се отбивали при мен!

    ОтговорИзтриване
  3. аз пък искам да отбележа, че точно това ми харесва в този блог - една земност, едно истинско отношение към нещата, ако ще - любов и дълга употреба, а не глупавото ползване и изхвърляне fast fashion-a :)

    ОтговорИзтриване