неделя, 5 септември 2010 г.

Един следобед в София

От тук стартира ...Следобеда. Това е най-хубавото време в София - добро съотношение температура  и липса на хора, в т. нар.Празнични дни! Човек може да  диша спокойно и да се наслаждава на града в пълния смисъл!!!
 

Motto, София.

Очила Kookai, джинсова риза Fiorucci, обици H&M, колие-ципове Rody Radichkov, сребърен пръстен Oxette, часовник Black Wood, Fossil.
Чорапогащник House of Holland, джинсови шорти Topshop, кожен колан Zara и обувки Atacoma на Acne (на снимките, на които се виждат:)))


Руската църква в София и сграда точно срещу нея.
Скулптори на Едгар Дега. Колекция от 74 скулптори гостува в София за първи път. В центъра на вниманието е и неговата творба "Малка 14-годишна танцьорка", характерна с уникално, реалистично внимание към детайла.Скулптората е облечена в истински корсет, плисирана пола и коса, вързана със сатенена панделка.
Оригиналът се пази в Националната галерия във Вашингтон. На снимката е отливка, открита преди 9 години от Уолтър Мейбаум в хранилището на фондация "Валзюани" в Париж (другите две са направени през 1921-ва от наследниците на художника и фондация "Ебрар")
Любимите обекти на Дега - балерини и жени, които оправят тоалетите си... В дясно - балерина, която оправя трикото си...
 

Военният клуб в София

Няма коментари:

Публикуване на коментар