четвъртък, 30 декември 2010 г.

По - добре късно, отколкото...


Това е първият подарък от мен за мен, който успях да дочакам тази пост-Коледа:)
Търпението е добър учител, възпитава качества, които могат да дадат необходимите сили за справяне с непредвидими и независещи от нас обстоятелства! Пожелах си тези очила от колекцията на Lanvin*H&M още преди да дойде инфарктната дата на началото на нейната продажба...Наблизо магазин H&M - чак в Истанбул... Решението eBay! Цените на всички продавачи първите дни - безумни, дори глупаво високи, така че на помощ дойде търпението! Нямам голям опит в пазаруването в eBay, защото се съмнявам в коректността и липса на контрол! Това чувство беше потвърдено от факта, че след като успях да спечеля въпросните очила, започна дълга кореспонденция с продавача, водеща до задънена улица, на 3 пъти - грешни tracking numbers, последвали извинения и никакъв положителен за мен резултат!!! След това светлина с истинския номер за проследяване, дълго чакане и неизвестност...И така до днес - успяха да стигнат до мен в последния работен ден от 2010 година!
Благодаря, търпение:))
Щастливка съм, че формата на лицето ми позволява различни като форма очила и тези не правят изключение:) Качеството им е добро, в баланс със цената.
Мотивът да си ги купя е, че са част от емблематична колекция за 2010 -та, която независимо от противоречивостта си, ще остане в историята на модата!!!

Take care, guys!!!

1 коментар: