петък, 27 май 2011 г.

Порция с витамини за закуска

или Как да помогнем на кожата през пролетта и да я енергизираме с порядъчна доза витамини! Да я предпазим от първите слънчеви лъчи и да удължим живота на прекрасния лек грим. Акцентът е без име "Untitled" - първият парфюм Maison Martin Margiela Тук. Унисекс ухание, което интерпретира зелени аромати след дъжд, съдържащи галбанум (специфичен мускусен аромат ), портокалов цвят и тамян. Любимият ми парфюм от година!
От ляво на дясно
Фон дьо тен Vitalumiere Chanel - козметиката на марката не използва предпазваща грижа от вредностите на слънчевите лъчи за бялата си линия, но повечето фон дьо тен-и имат SPF. Никой не може да ме убеди, че кожата на лицето изглежда по-добре без този умно измислен продукт ( фон дьо тен ). Има огромно разнообразие от съдържащи качества и ефекти,  цветове за всеки тен, така че той е много важен и не търпи компромиси в избора!
Best seller-а на Chanel Nouvelle Vague от миналата година - за мен перфектният лак за нокти за пролет-лято. Обичам да го съчетавам и с други цветове Тук.
Основата Sheiseido the skincare multi-energizing Cream - силно енергизиращ крем с витамини и минерали. Текстурата му е прекрасна - лека, подходяща и за по-топли дни, дори за склонни към омазняване в Т-зоната лица. Задължителен за сутрешно събуждане и за лека нощ!
Мекичка четка Dior
SKINFLASH PRIMER Dior - вълшебен продукт! Изравнява тена, придава на кожата свеж и отпочинал вид. Нанася се под грима и го прави по-устойчив. Добавя блясък:)
С помощта на специална пудра и патентовани серамиди Diorshow EXTASE ( спирала за мигли) удвоява обема на миглите само с едно нанасяне. Четката се състои от фини фибри златен найлон с различна ширина, които се редуват, създавайки "резервоари" от туш за допълнителен обем. Това е най-добрия продукт, който съм ползвала и сега чакам доставката на поредния EXTASE (черен). Имам дълги, прави мигли и извиването, без изцапване на горния клепач винаги е проблем. С четката на Dior подобен проблем не съществува. Ефектът е наистина поразителен. 
Винаги изисквам мостри на продукти преди да си ги купя. Съветвам и вас! Задължително е и ако ви откажат това не е правилния козметичен магазин...Все пак обичаме кожата си, и като единствени нейни обитатели си заслужава да я ценим!
Такава мостра е Stress Relief Eye Mask Estee Lauder - два напоени с маска тампона за под очи. Не съм тествала продукта все още:)
Чаша за кафе, в която пия огромни количества вода, така тя е близо до мен през целия ден, а не само сутрин, когато пия единственото си кафе!
Хидратацията е важна, независимо от сезона:)

Благодаря, че се отбихте за първата ми Beauty, Make-up публикация!
Thank you everyone gor visiting1
Take care, guys!

Няма коментари:

Публикуване на коментар