сряда, 25 май 2011 г.

Real leather leggings

В търсене на перфектния чифт панталони от естествена кожа и след почти две години разглеждане на различен ценови клас сайтове за online търговия, резултатите не отговориха на очакванията! Или съотношението цена - качество или липса на точната номерация или модела или...все нещо не пасваше на моите представи. Така стигнах до заключението, че е крайно време да организирам направата на моя dream панталон!
Ето и етапите...
Важно е качеството на материала - естествената кожа трябва да е мека,фина, леко еластична  напа. Намирането й естествено се оказа предизвикателство и отне време, но който търси - намира!
Перфектният шев и конструкция на bespoke tailoring (шиене по мярка) си оказа положителното влияние за крайния резултат!
Тук трудността беше на комбинацията между еластично памучно трико и естествена кожа с всичките си специфики -  оверлогът и конците изиграват съществена роля за качеството на продукта! Никакви компромиси в това отношение, за да няма бъдещи проблеми в носенето и подръжката!
Крайният резултат и brand-ирането:) С моята марка Rody Radichkov:)
Новият панталон-клин - основата на летния ми гардероб:)
Коженият клин, който ще ме кара да ходя по-изправена и сигурна в себе си. Още повече - кожен клин, преливащ в кожени боти с отворени или затворени пръсти в същия (черен) цвят, прави краката безкрайни.:)
Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!
Wish you wonderful week ahead!

Няма коментари:

Публикуване на коментар