петък, 17 юни 2011 г.

7 дни / 50 обекта

В рамките на точно една седмица за мен София беше Дизайн. Това е видно от последните публикации, с които споделях впечатления и емоции от този наистина достоен за уважение Форум!
Доброто планиране и организация ми помогнаха да видя лично почти всичко организирано и съответно да погледна през собствените си очи и плюсовете и минусите на Sofia Design Week Vol 3. Имайки база за сравнение с първото издание, от чийто Форум (блок с 3-дневни лекции) не съм пропуснала и една, сега нещата бяха много по-мащабни!
Имаше леки разочарования, но те явно са съпътстващи, когато зависят от външни хора, най-вече тези, които бяха лицето на някой от 50-те дизайн обекта. Искрено се надявам хората, които поемат ангажимент към подобно грандиозно за нашите мащаби, не всеки ден организирано събитие да са поне малко по-отговорни към интереса на хората и да не го неглижират с безразличие, досада, дори моментна наглост! Все пак процесът е двупосочен и се надявам организаторите да вземат предвид тези малки недоглеждания в избора на обекти, претендиращи да са част от цялото! Хубавото е, че имаше и доста интересни, запомнящи се моменти, позитивни хора и отлична, адекватна комуникация, която наистина ме изпълва с надежда за нещата от живота, дизайна и хората тук и сега!

Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

1 коментар:

  1. nice blog! i'm in love with the cat in the header picture;p such a funny photo!
    i followed, do you want to follow mine?

    x zoé -lightningfactory.blogspot.com -

    ОтговорИзтриване