неделя, 26 юни 2011 г.

Огледалце, огледалце...

Невероятно, но факт!
Представям ви първото нещо, което някога съм печелила, не че съм участвала редовно в игри, които разчитат на проверка на личния късмет. Изненадата ми беше доста приятна, когато точно преди седмица открих името си в списъка на печелившите от играта 50 дизайн обекта от Sofia Design Week.
Освен страхотните преживявания, когато в София Дизайнът беше навсякъде, това огледало ще е част от моя дом, напомняйки ми за две важни неща, че човек може да е активен, позитивен, да се забавлява и с този игрови подход да се наслаждава и пост-фактум на дизайнерски продукт, както и че късметът понякога просто работи!
Все пак от над 300 участници и 36 награди да спечелиш подарък, и то смислен такъв си е нито по-малко, нито-повече от Късмет:)
Огледало Macam от Sicis, беше част от изложбата Made in Italy в Централна минерална баня. Сега част от моя дом! Това ще наложи промени и надявам се ще ме вдъхнови за нови, добри творчески решения в интериора досега!
Благодаря на целия екип на списание 1 и активните куратори и организатори на Sofia Design Week 2011!
Както и на BTF Design галерия Арт Форум за предоставения подарък:)
Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!
Wish you wonderful sunday ahead:)

3 коментара:

  1. Е, ти направо поръчково си го спечелила, от това, което виждам, си е паснало на мястото. ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Цветово може би, но стилово ще трябва да поработя, за да се впише съвсем:)

    ОтговорИзтриване
  3. Браво и да ти е честито, Роди. Наистина КЪСМЕТ и най-вече съдба. Било си му е писано да си намери най-подходящия дом, на който да отива. ;)

    ОтговорИзтриване