четвъртък, 28 юни 2012 г.

Costume of the day / H&M pre-opening tour

Днес 10 30 часа, Сердика Център, малко след като предварителния информационен тур на 4-тия по ред, но най-голям магазин на H&M  България, за журналисти, стилисти, модни блогъри, току що е приключил.

Очила Maison Martin Margiela, колиета Marni*H&M, бял танк топ Mango, черен танк топ Limo Rick Owens, скорт ала Rick Owens/bespoke, чанта FAA H&M,текстилна торба Antonioli, обувки Ann Demeulemeester
С Джулия Златанова от Pr екипа на H&M за България - супер лъчезарна както винаги:)
Витрината на мъжката секция!

Важно е да се знае, че тук в момента е единственото място в България, от всички вече съществуващи магазини, където има Trend секция за дамското облекло и аксесоари!!!Така, че всички бъдещи капсулни колекции и колаборации с известни марки, дизайнери и личности ще се продават точно тук!!!Предстоящите две нови и култови до края на годината - тази на Anna de la Russo(аксесоари) и есенната колаборация H&M*Maison Martin Margiela на 15 ноември!


Секторът за млади господа около година ми е много важен. Иван Александър беше поръчал да хвърля едно око за нови попълнения в гардероба му!
Няколко часа по-късно мисията беше успешно изпълнена с две нови находки:)
Таткото в семейството не може да се възползва от мъжката линия дрехи на H&M поради липса на големи размери, но се зарадва на новите боксери на бранда, които предпочита от дълги години, много преди да има магазини на марката в България!
Ако сте си купили юнския Elle с моята селекция - улична мода и си харесате  нещо точно от този магазин до 1 юли на стойност минимум 50 лв ще ви върнат 10лв на касата:)
 Приятно пазаруване от мен!
Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

Няма коментари:

Публикуване на коментар