събота, 30 юни 2012 г.

Фон дьо тенът е моят личен Photoshop

"Няма жена, която да изглежда по-добре без, отколкото с фон дьо тен, вярвайте ми. Защо е така? Ами защото перфектната кожа не съществува. Само лицата на бебетата и на младите момичета ( и то само тези от тях със сухи кожи) могат да бъдат описани като порцеланови или с прасковен тен. Всички останали имаме какво да прикриваме."
Из "Аз на фона на себе си" статия с автор Александра Божимирова от вече несъществуващото ( за съжаление) списание НЕЯR
*Механична защита от вредностите на средата. Той служи като механичен щит за мръсния въздух и това се вижда с просто око вечер върху тампона с почистващ тоник или лосион!
*Физична защита от слънчевите лъчи - все повече фон дьо тени съдържат слънцезащитни филтри и това позволява да използваме дневни продукти, които не съдържат такива.
*Допълнителна грижа - хидратираща за дехидратираната кожа, матираща за мазната ( особено през лятото!), подхранваща за сухата, с лифтинг ефект за зрялата и т.н. Така се постига комфорт през целия ден!
*Камуфлаж - заличаване на следите от...горе-долу всичко. Освен че е хубаво кожата на лицата ни да изглежда гладка, с равномерен тен и млада, всички останали атрибути на грима като червило, спирала и по-малко задължителните сенки и руж сточт по съвсем различен начин на лица, гримирани с фон дьо тен и пудра, Обяснението е елементарно - не е все едно да еисуваш върху фрапаво и с променлив цвят платно и върху съвършено такова.
* Мит е, че фон дьо тенът и пудрата запушват кожата.
* Задължително е да се изпробва цвета директно върху почистено лице, не върху ръка! И по-точно върху линията на челюстта!

В резултат на моите специфики на кожата на лицето и  всушвайки се до последния детайл в предходното ви представям перфектния продукт за мен
PERFECTION LUMIERE / CHANEL
Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

Няма коментари:

Публикуване на коментар