неделя, 30 юни 2013 г.

Етно лято / Детайли


Фотограф Момчил Христов
Стил Радостина Радичкова - Роди

Чашата
Порцеланът е костен, а дизайнът на Eric Shepherd за Maxwell Williams, в серия посветена на птиците на Австралия. Обикновено изборът на чаша за кафе или чай прави деня ни. С тези ярки цветове и детайлен рисунък около тази чаша може да се случи една красива лятна маса на открито.
От Крео

Колието
Кога друг път освен в период на криза, креативността и смелостта на идеите могат да имат нов живот? Три цвята фиби и вашето въображение са нужни, за да имате ново колие и запазена марка в едно!
Фиби от H&M

Протея
Ще отива много на лятото, което ще настъпи с цвета на залята от горещина трева. Комбинира се много добре с лелкодендрон или орхидея. В протеята има някаква скрита егзотика. Правя от тях голям букет и ги поставам в ниска ваза. От бутик Flowers with love 

Едрото бижу
То сега е в апогея си особено, ако подменим функцията му. Колиета се превръщат във тиари d'Orne, мултиплицираме гривните в маншети Promod, брошките от реверите стават завършващ акцент върху тюрбани и шапки, което напълно преобразява посланието на тоалета ви. Може да няма нищо общо като цветност или тъкмо обратно – да е финалния нюанс на избрания цвят.


Благодаря, че се отбихте!
Thank you everyone for visiting!

Няма коментари:

Публикуване на коментар