Фотографи Венцислава Василева и Асен Емилов
Коса Ангел за салон Gossip Hair&Nails
Грим Лиляна Стоянова и Нaдежда Джодева за Beauty Zone
| |
|
Шапката
Панамска, каубойска, тип ботсалино, широкопола...етикетът не
позволява да стоите с шапка след 6 вечерта. Но ние нямаме нищо против изобщо да
не я сваляте през лятото.
Райето
Няма нищо по – морско от райето. Бяло и синьо, светло или
тъмно, то стои добре на всичко. С този превърнал се във вечна класика тренд
комбинирайте смело – и да искате не може да сбъркате! И не забравяйте усмивката
и сламената шапка в града или на морския бряг.
Обемните панталони
Ключовите думи са обем, басти и висока талия. Интересен е и
прочита със запазено мъжко излъчване във вариант гащеризон – брич. Каквото и да
си говорим, чака ни едно удобно лято.
Гащеризонът
Обличал работничките във фабриките по време на Втората
световна война, гащеризонът навлиза в модата през 60-те години с космическите
гащеризони на Андре Куреж. По-късно Рой Холстън облича с плъзгащите се по тялото гащеризони диви като
Лайза Минели, Даяна рос и Бианка Джагър. Днес версиите са елегантно падащи до
вдъхновени от работния първообраз на дрехата. Материите също варират – сатен,
вълна, кадифе, памук. Гащеризонът е особено подходящ за дните, в които
предпочитаме комфорта на панталона и усещането за цялост на роклята. С едно
движение всичко е решено. Как да не обичаме дреха, която е толкова елегантна и
при това спестява грешки в комбинирането, което винаги е било препъникамък в
личния стил.
Маша Шапка H&M, колие и гривна d’Orne, болеро Mottivi, оформящо бельо Skinny, ¾ пола Orsay, флорален шал H&M, чанта Miss Sixty от Totally Erected Store, обувки
Musette
Лина диоптрични
очила с рамка тип котешко око Moschino
от оптичен магазин Opticlasa,
шапка и двуредно сако H&M, гащеризон брич и колан Miss Sixty и оversized shopper от
естествена кожa MM6 от Totally Erected Store,
обувки от принтирана на цветя естетствена кожа Sisley
|
понеделник, 3 юни 2013 г.
Mall of Sofia / Summer
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар